2schijfjesjalapenos op het zuur,in brunoise gesneden
4tlbieslook,fijngesneden
Voor de afwerking:
4snedenbriochebrood
Enkele selderijblaadjes
Enkele rode en blauwe bloemen
4zure augurken
Instructies
Voor de kreeftenboter:
Bak de kreeftenkophelften in een pan met een klontje boter met de schaalkant naar buiten. Voeg de dragon, de lavas en de knoflook toe. Voeg tot slot de rest van de boter toe en laat 30 min trekken. Zeef, vang de botersaus op en laat opstijven.
Voor de kreeft:
Snijd de kreeft in kleine stukjes tot een tartaar. Meng de tartaar met de peper, het zout, de zure room, de mayonaise, de jalapenos en de bieslook.
Afwerking:
Bak de stukken brioche goudbruin in kreeftenboter.
Dresseer de kreeftentartaar op de brioche. Kruid met peper en zout en werk af met de selderijblaadjes, de bloemen en de augurken.