Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Opgerolde omelet met groene asperges en Boursin India
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
20
minuten
min
Totale tijd
20
minuten
min
Gang
Borrelhapje
Porties
2
personen
Ingrediƫnten
4
eieren
1
potje
Boursin India
1
bussel
groene aspergetips
Witte peper
Zout
1
klontje
boter
Eetbare bloemen en cress
(facultatief voor de afwerking)
Instructies
Scheid de eitjes. Klop de dooiers los en klop de eiwitten met een elektrische mixer op tot sneeuw. Meng en kruid met witte peper en zout.
Bak 2 luchtige omeletjes op een laag vuur. De omeletjes mogen niet bruin bakken.
Pocheer de groene aspergetips kort in kokend gezouten water en verfris ze daarna onmiddellijk in ijswater.
Smeer een laagje Boursin India op de afgekoelde omeletjes. Schik hierop de aspergetips en rol de omeletjes stevig op.
Snijd ze in duimdikke plakken met een scherp mes en werk af met eetbare bloemetjes en cress naar keuze.
Trefwoord
Boursin, Boursin India, cress, eetbare bloemetjes, groene asperges, omelet, opgerolde omelet