- Hap en Tap - https://www.hap-en-tap.be -

Wafels Calzone

 

Wafels Calzone

 

Recept voor wafels Calzone

(Voor)bereiden: ± 20 min
Moeilijkheidsgraad: eenvoudig

Nodig voor 4 personen:
2 vellen bladerdeeg
1 mozzarella voor warme bereidingen
8 zongedroogde tomaten in stukjes (die verving ik dus door de Elvea Pomo & Pepperoni, maar in het vervolg zou ik opteren voor zowel zongedroogde tomaten als de Elvea Pomo & Peperoni)
Oregano
Peper
Olijfolie

 

Werkwijze

Verwarm het wafelijzer voor. Rol het bladerdeeg snel uit en versnijd het in 8 stukken.

Bestrijk 4 kwartjes met Elvea Pomo & Pepperoni en beleg ze met stukken mozzarella en zongedroogde tomaten.

Strooi er fijngehakte oregano over en besprenkel met olijfolie.

Maak de randen nat met je wijsvinger en dek de vier kwarten af met het resterend deeg. Druk aan om goed te verzegelen.

Olie het wafelijzer in en bak de wafels Calzone gedurende 5 à 7 min.

 

Bron: recept uit het magazine Régal n° 81 janvier février 2018.

Related Post