- Hap en Tap - https://www.hap-en-tap.be -

Virginie Schoelinck, Pimp Your Food

Voor alle duidelijkheid, Pimp Your Food is géén kookboek. De foto’s van de gerechten die je hieronder ziet, staan NIET beschreven in dit boek. Wat is het dan wel? Het is hét boek dat je moet hebben als je al eens graag met je smartphone een foto maakt van wat je eet. En wie doet dat nu niet? Ik betrapte zelfs dat mijn man (!) onlangs een foto maakte van mijn kerstkrans… Conclusie: iederéén maakt foto’s van eten! En helaas vallen die foto’s vaak tegen. Maar dankzij dit boek ga ook jij betere food foto’s maken.

 

Virginie Schoelinck, Pimp Your Food

 

Het boek is opgedeeld in 8 hoofdstukken: de smartphone, de belichting, de compositie, de styling, Pimp Your Food, props, backdrops en fotobewerking. Elk hoofdstuk staat bomvol hands-on tips waar je direct mee aan de slag kan gaan. Of zoals Virginie het zelf schrijft: ‘In dit boek verzamel ik vijf jaar aan kennis waarvan ik vijf jaar geleden zelf had gewild dat die bestond.’ Maar er zijn niet alleen de tips IN het boek, bij heel wat topics is er ook nog een video tutorial op de website van Virginie.

 

Virginie Schoelinck, Pimp Your Food

 

Uit elk hoofdstuk wat tips uitlichten, zou me te ver leiden (en bovendien wil ik gewoon dat jullie dit boek gaan kopen), maar ik haal er toch graag een 3-tal uit:

 

Virginie Schoelinck, Pimp Your Food

 

En zo staat Pimp Your Food dus barstensvol met dergelijke tips & tricks… Bovendien is het boek zo vlot geschreven dat je het in één ruk uitleest. Een minpuntje: nadat je dit boek gelezen hebt, ga je nog vaker met je gsm aan de slag, vrees ik, want je wil die opgedane kennis direct vertalen in resultaten. Een leuk cadeau voor onder de kerstboom! En dat kan zelfs gesigneerd: hier kan je een gesigneerd exemplaar bestellen.

 

Virginie Schoelinck, Pimp Your Food

 

Titel: Pimp Your Food
Auteur: Virginie Schoelinck, dame achter de blog A Spoonful of Happiness
Uitgeverij: Borgerhoff & Lamberights
Formaat: 191 mm x 246 mm
Aantal pagina’s: 184
Prijs: 24,99 euro
ISBN: 9789463932493

 

Virginie Schoelinck, Pimp Your Food

Related Post