Ingrediënten voor 8 personen
Voor de runderrolletjes:
400 g rosbief
1 pakje Pavé à la Leffe Bruin (200 g)
4 pijpajuintjes
2 wortels
1 el mosterd
Een snufje suiker
Voor de mosterddip:
2 el honing
4 el (graan)mosterd
1 dl arachide olie
Peper & zeezout
1 tl kurkuma
1 mespuntje komijnzaadpoeder
Het sap van 1 limoen
Bereiding
Voor de runderrolletjes:
Snijd de Pavé à la Leffe Bruin, de pijpajuin en wortel in julienne (dunne staafjes) van 7 cm.
Stop de rosbief even in de diepvries om het snijden te vergemakkelijken. Snijd dunne plakjes van de rosbief en kruid met peper, zeezout en bestrijk met mosterd en suiker.
Leg ze op het werkblad en beleg met de julienne Pavé à la Leffe Bruin, wortel, pijpajuin.
Rol de plakjes strak op en snijd ze in twee of drie.
Voor de mosterddip:
Meng de honing met mosterd, kurkuma, limoensap en mespunt komijnzaadpoeder.
Kruid goed met peper en zeezout en monteer met de arachideolie.
Bron: recept geïnspireerd op een recept van Jo Nelissen maar door mezelf aangepast voor Pavé à la Leffe.