- Hap en Tap - https://www.hap-en-tap.be -

Runderrolletje met Pavé à la Leffe Bruin, mosterddip

Runderrolletje met Pavé à la Leffe Bruin, mosterddip

 

Runderrolletje met Pavé à la Leffe Bruin, mosterddip

 

 

Ingrediënten voor 8 personen

Voor de runderrolletjes:
400 g rosbief
1 pakje Pavé à la Leffe Bruin (200 g)
4 pijpajuintjes
2 wortels
1 el mosterd
Een snufje suiker

Voor de mosterddip:
2 el honing
4 el (graan)mosterd
1 dl arachide olie
Peper & zeezout
1 tl kurkuma
1 mespuntje komijnzaadpoeder
Het sap van 1 limoen

 

Bereiding

Voor de runderrolletjes:
Snijd de Pavé à la Leffe Bruin, de pijpajuin en wortel in julienne (dunne staafjes) van 7 cm.

Stop de rosbief even in de diepvries om het snijden te vergemakkelijken. Snijd dunne plakjes van de rosbief en kruid met peper, zeezout en bestrijk met mosterd en suiker.

Leg ze op het werkblad en beleg met de julienne Pavé à la Leffe Bruin, wortel, pijpajuin.

Rol de plakjes strak op en snijd ze in twee of drie.

 

Voor de mosterddip:
Meng de honing met mosterd, kurkuma, limoensap en mespunt komijnzaadpoeder.

Kruid goed met peper en zeezout en monteer met de arachideolie.

 

Runderrolletje met Pavé à la Leffe Bruin, mosterddip

 

Bron: recept geïnspireerd op een recept van Jo Nelissen maar door mezelf aangepast voor Pavé à la Leffe.

Related Post