Thuis koken als een chef
met het oog op smaak
Coquille met kataifi en citrus beurre blanc
Wat is Gronda toch een fijne app! Wat een giga...
Witte asperges met jus van kokos en curry
Vorige week deelde ik hier een overzicht met...
Tomate farcie
Vergis je niet: deze tomate farcie is niet...
Dashi van witte ui met schelpjes en daslook
Ongelooflijk maar waar. Ik woon al 20 jaar in...
10 x rabarber
Mijn Best of: 10 x asperges was zo'n succes dat...
Coquille met kataifi en citrus beurre blanc
Wat is Gronda toch een fijne app! Wat een giga...
Tomate farcie
Vergis je niet: deze tomate farcie is niet...
10 x rabarber
Mijn Best of: 10 x asperges was zo'n succes dat...
Mis nooit een recept
Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept rechtstreeks in je inbox.
Op zoek naar iets specifiek?
Misschien heb ik het al eens gemaakt. Vul een term en/of categorie in om te zoeken tussen al mijn recepten.
Voorgerechten
Voorgerechten
Gamba’s in aardappeljasje, Thaise jus
Ik zag zo'n mooi filmpje op Instagram dat ik het...
In vanille gebakken zalm, gepekelde radijs, aspergemuffin
Ik liet jullie in een Instagram story de keuze...
Briochetoast, eidooiercrème, peterseliemayonaise, hopscheuten
Wie mij volgt/kent, kon er niet naast kijken. Ik...
Griekse salade 2.0
Verlangen jullie ook zo naar de lente? We hebben...
Gamba’s in aardappeljasje, Thaise jus
Ik zag zo'n mooi filmpje op Instagram dat ik het...
In vanille gebakken zalm, gepekelde radijs, aspergemuffin
Ik liet jullie in een Instagram story de keuze...
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten
Kerstkalkoen maar dan anders
"Myriam, Dacht dat we in Spermalie eens een...
Hert in aardappelkrans
Een kerstkrans op je voordeur en tafel en een...
Kreeft, courgette, kreeftenhollandaise
Aan kreeftenrecepten geen gebrek op mijn blog,...
Pork Wellington, fondant aardappeltje, gevulde appel, cranberrysaus
Ik vertelde het woensdag al: ik was afgelopen...
Kerstkalkoen maar dan anders
"Myriam, Dacht dat we in Spermalie eens een...
Hert in aardappelkrans
Een kerstkrans op je voordeur en tafel en een...
Desserts
Desserts
Mousse van mango, compote van ananas, sorbet van yoghurt
Ik ben trots en dat ben ik niet snel. Ik...
Edible bubbles
Bij Valentijn hoort een glaasje bubbels als...
Chocolade taco’s met mango
Miserie, miserie, miserie! Ik kreeg een doos met...
Hazelnoot crémeux, framboos, Baileys
Den Eddy en ik hebben een nieuwe hobby: musicals...
Mousse van mango, compote van ananas, sorbet van yoghurt
Ik ben trots en dat ben ik niet snel. Ik...
Edible bubbles
Bij Valentijn hoort een glaasje bubbels als...
Gebak
Gebak
Chocolade choulinder
Mijn Belgisch chocoladehart bloedt. (Mijn...
Budini di riso (Italiaans rijsttaartje)
Vorig jaar stelde ik de vraag in mijn Instagram...
Cannelé bordelais met lavendel en tonkaboon
Fasten your seatbelts voor het meest...
Crème brûlée eclairs
Waarom kiezen tussen een eclair en een crème...
Chocolade choulinder
Mijn Belgisch chocoladehart bloedt. (Mijn...
Budini di riso (Italiaans rijsttaartje)
Vorig jaar stelde ik de vraag in mijn Instagram...
Op zoek naar iets specifiek?
Misschien heb ik het al eens gemaakt. Vul een term en/of categorie in om te zoeken tussen al mijn recepten.
Dit ben ik
Ik ben Myriam, een oude foodblogster. Jawel, tweemaal oud: 56 jaren op mijn persoonlijke teller en bijna 10 op die van Hap & Tap.
Oud maar niet versleten. Ik doe alles met veel passie en dat is: supporteren voor Club Brugge, koken, bakken en bloggen en (marathons) lopen, in die volgorde.
Mijn recepten zijn geen dagelijkse kost. Voor gezond, gluten-, suiker- en lactosevrij, vegetarisch of vegan ben je aan het verkeerde adres. … En calorieën tel ik ook niet.
Gedreven hobbykoks vinden hier zeker hun gading.
Myriam
Dit ben ik
Ik ben Myriam, een oude foodblogster. Jawel, tweemaal oud: 56 jaren op mijn persoonlijke teller en bijna 10 op die van Hap & Tap.
Oud maar niet versleten. Ik doe alles met veel passie en dat is: supporteren voor Club Brugge, koken, bakken en bloggen en (marathons) lopen, in die volgorde.
Mijn recepten zijn geen dagelijkse kost. Voor gezond, gluten-, suiker- en lactosevrij, vegetarisch of vegan ben je aan het verkeerde adres. … En calorieën tel ik ook niet.
Gedreven hobbykoks vinden hier zeker hun gading.
Myriam