Thuis koken als een chef
met het oog op smaak
Laskiaispulla: de schattigste brioches in de Finse keuken!
Er zijn 2 Waalse patisserie influencers die ik...
Hertenhaas met structuren van rode biet, gele biet en veenbessen
“Ik moet just niks”, part 2! Na mijn vegetarisch...
Witvis, shiitake, paddenstoelen, paksoi, spinazie en “Shiso leaf sauce”
Herinneren jullie zich Hennie nog? Hennie is...
Wortel ‘Steak Tartare’
"Ik moet just niks", dat zijn de ondertussen...
Hertenhaas met structuren van rode biet, gele biet en veenbessen
“Ik moet just niks”, part 2! Na mijn vegetarisch...
Wortel ‘Steak Tartare’
"Ik moet just niks", dat zijn de ondertussen...
Mis nooit een recept
Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept rechtstreeks in je inbox.
Op zoek naar iets specifiek?
Misschien heb ik het al eens gemaakt. Vul een term en/of categorie in om te zoeken tussen al mijn recepten.
Voorgerechten
Voorgerechten
Tempura van garnalen, pompoengnocchi & tomatenfondue
Mijn weekends stonden altijd al in het teken van...
Kaas- en hampannenkoeken met gegrilde asperges
Ik had beloofd om het hier zo min mogelijk over...
Spicy avocadosalade
Elke kookstijl is anders. Zoveel bloggers,...
Nobashi garnaal, mangochutney, burrata
Vorige week schreef ik nog: het is zeker, ik heb...
Tempura van garnalen, pompoengnocchi & tomatenfondue
Mijn weekends stonden altijd al in het teken van...
Kaas- en hampannenkoeken met gegrilde asperges
Ik had beloofd om het hier zo min mogelijk over...
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten
Hazenrug, aardappel kerstkransjes, spruitenpuree en frambozensaus
Herinneren jullie zich de Spar Challenge nog?...
Fazantenfilet met pistachevulling, wortelbotersaus en gefruite knolselder
Hoewel ik nog steeds om de 2 weken les volg aan...
Lamskroon met muntpesto, gepofte bietjes, flan van asperge, wilde champignonroomsaus
Voorlaatste etappe van mijn blogmarathon en we...
Kreeft, shiitakes, aardpeer, jasmijnrijst
Ik ben dol op kreeft! Er belandt dan ook een...
Hazenrug, aardappel kerstkransjes, spruitenpuree en frambozensaus
Herinneren jullie zich de Spar Challenge nog?...
Fazantenfilet met pistachevulling, wortelbotersaus en gefruite knolselder
Hoewel ik nog steeds om de 2 weken les volg aan...
Desserts
Desserts
Witte chocolademousse met Licor 43 Orochata en gezouten caramel popcorn
Vorige maand reed ik naar het zuiden...
Semifreddo met speculooscrumble
Salesguys zijn doorgaans nogal...
Laagjesdessert met frambozenmousse en Oreo Thins
Er is sinds kort een nieuw soort...
Crème brûlée, karnemelkijs, aardbeiengel, yuzubol
Dit dessertje van crème brûlée,...
Witte chocolademousse met Licor 43 Orochata en gezouten caramel popcorn
Vorige maand reed ik naar het zuiden...
Semifreddo met speculooscrumble
Salesguys zijn doorgaans nogal...
Gebak
Gebak
Smeltzachte cake met perzik, framboos en tonka
Deze smeltzachte cake had ik evengoed...
Origineel citroentaartje
Met dit origineel citroentaartje komt al een...
Cake met frambozen en hazelnoten
Moest het van mezelf afhangen, dan zou ik alleen...
Charlotte met aardbeien
Het is niet omdat je iets zelf bakt dat het...
Smeltzachte cake met perzik, framboos en tonka
Deze smeltzachte cake had ik evengoed...
Origineel citroentaartje
Met dit origineel citroentaartje komt al een...
Op zoek naar iets specifiek?
Misschien heb ik het al eens gemaakt. Vul een term en/of categorie in om te zoeken tussen al mijn recepten.
Dit ben ik
Ik ben Myriam, een oude foodblogster. Jawel, tweemaal oud: 56 jaren op mijn persoonlijke teller en bijna 10 op die van Hap & Tap.
Oud maar niet versleten. Ik doe alles met veel passie en dat is: supporteren voor Club Brugge, koken, bakken en bloggen en (marathons) lopen, in die volgorde.
Mijn recepten zijn geen dagelijkse kost. Voor gezond, gluten-, suiker- en lactosevrij, vegetarisch of vegan ben je aan het verkeerde adres. … En calorieën tel ik ook niet.
Gedreven hobbykoks vinden hier zeker hun gading.
Myriam
Dit ben ik
Ik ben Myriam, een oude foodblogster. Jawel, tweemaal oud: 56 jaren op mijn persoonlijke teller en bijna 10 op die van Hap & Tap.
Oud maar niet versleten. Ik doe alles met veel passie en dat is: supporteren voor Club Brugge, koken, bakken en bloggen en (marathons) lopen, in die volgorde.
Mijn recepten zijn geen dagelijkse kost. Voor gezond, gluten-, suiker- en lactosevrij, vegetarisch of vegan ben je aan het verkeerde adres. … En calorieën tel ik ook niet.
Gedreven hobbykoks vinden hier zeker hun gading.
Myriam