Thuis koken als een chef
met het oog op smaak
Crémeux van peer, kruidige amandelcake en saffraan Isomalt krokantje
"We zijn wel Pasen, he Myriammeke! We hadden wel...
Brugs dessertbord met bierijs, chocolademousse en kletskop
Bierijs? Jawel, bierijs! Ik proefde dit roomijs...
In vanille gebakken zalm, gepekelde radijs, aspergemuffin
Ik liet jullie in een Instagram story de keuze...
Honingtomaatjes met boontjes en ansjovisdressing
Ik ben écht niet in de wieg gelegd om...
Hartige paasstol met Looye Honingtomaten en pesto
Een kersttol ken ik. Meer zelfs, ik deelde...
Crémeux van peer, kruidige amandelcake en saffraan Isomalt krokantje
"We zijn wel Pasen, he Myriammeke! We hadden wel...
In vanille gebakken zalm, gepekelde radijs, aspergemuffin
Ik liet jullie in een Instagram story de keuze...
Hartige paasstol met Looye Honingtomaten en pesto
Een kersttol ken ik. Meer zelfs, ik deelde...
Mis nooit een recept
Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept rechtstreeks in je inbox.
Op zoek naar iets specifiek?
Misschien heb ik het al eens gemaakt. Vul een term en/of categorie in om te zoeken tussen al mijn recepten.
Voorgerechten
Voorgerechten
Gekonfijt konijn, knolseldercrème, rode biet gel
Van 24 tot en met 31 januari is het Week van het...
Sint-jakobsmosselen met vanille, gekaramelliseerd witlof en worteljus
Vraag me niet hoe of via wie ik aan dit recept...
Zalmtartaar, kokosmelk, mangotuile
Dat een restaurantwaardig recept helemaal niet...
Panna cotta van cantharellen, champignoncrème, tuiles van gedroogd eekhoorntjesbrood
Wat een recept is dit! Deze panna cotta van...
Gekonfijt konijn, knolseldercrème, rode biet gel
Van 24 tot en met 31 januari is het Week van het...
Sint-jakobsmosselen met vanille, gekaramelliseerd witlof en worteljus
Vraag me niet hoe of via wie ik aan dit recept...
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten
Gepocheerde tarbot met asperges, kaviaar en zilte plantjes
A spoon! My kingdom for a spoon! (Of moet dat...
Gekruide lamsrack, met spinazie-aardappelen en tomatensaus
Wat je zelf doet, doe je (meestal) beter. Da's...
Rugfilet van edelhert, geplette aardappel, aubergine, geroosterde ui
Ik kom op de gekste manieren aan mijn recepten....
Hertenhaas met structuren van rode biet, gele biet en veenbessen
“Ik moet just niks”, part 2! Na mijn vegetarisch...
Gepocheerde tarbot met asperges, kaviaar en zilte plantjes
A spoon! My kingdom for a spoon! (Of moet dat...
Gekruide lamsrack, met spinazie-aardappelen en tomatensaus
Wat je zelf doet, doe je (meestal) beter. Da's...
Desserts
Desserts
Popcorn crème brûlée met mais tuile
Ik ben dol op desserts met popcorn. Ik deelde...
Aardbei en asperge dessert met yoghurt espuma en jasmijn-ijs
Dit aardbei en asperge dessert met yoghurt...
Dame blanche
Whut? Een dame blanche, Myriammeke? Ja, maar...
Spar dessert
"Je hebt dat toch niet gegeten hé???" Ik lees...
Popcorn crème brûlée met mais tuile
Ik ben dol op desserts met popcorn. Ik deelde...
Aardbei en asperge dessert met yoghurt espuma en jasmijn-ijs
Dit aardbei en asperge dessert met yoghurt...
Gebak
Gebak
Kerstboompjes met pure chocolade en rood fruit
Na mijn kerstballen van 2 weken geleden (een...
Kersttaartje 100% chocolade
Ben je ook al aan het kwijlen bij het lezen van...
Koffietaart met hazelnoot en chocolade
Jingle bells, jingle bells,... ik kan ze bijna...
Merveille met vanille en citroen
Zo weinig tijd, zo veel dingen te doen. Het is...
Kerstboompjes met pure chocolade en rood fruit
Na mijn kerstballen van 2 weken geleden (een...
Kersttaartje 100% chocolade
Ben je ook al aan het kwijlen bij het lezen van...
Op zoek naar iets specifiek?
Misschien heb ik het al eens gemaakt. Vul een term en/of categorie in om te zoeken tussen al mijn recepten.
Dit ben ik
Ik ben Myriam, een oude foodblogster. Jawel, tweemaal oud: 56 jaren op mijn persoonlijke teller en bijna 10 op die van Hap & Tap.
Oud maar niet versleten. Ik doe alles met veel passie en dat is: supporteren voor Club Brugge, koken, bakken en bloggen en (marathons) lopen, in die volgorde.
Mijn recepten zijn geen dagelijkse kost. Voor gezond, gluten-, suiker- en lactosevrij, vegetarisch of vegan ben je aan het verkeerde adres. … En calorieën tel ik ook niet.
Gedreven hobbykoks vinden hier zeker hun gading.
Myriam
Dit ben ik
Ik ben Myriam, een oude foodblogster. Jawel, tweemaal oud: 56 jaren op mijn persoonlijke teller en bijna 10 op die van Hap & Tap.
Oud maar niet versleten. Ik doe alles met veel passie en dat is: supporteren voor Club Brugge, koken, bakken en bloggen en (marathons) lopen, in die volgorde.
Mijn recepten zijn geen dagelijkse kost. Voor gezond, gluten-, suiker- en lactosevrij, vegetarisch of vegan ben je aan het verkeerde adres. … En calorieën tel ik ook niet.
Gedreven hobbykoks vinden hier zeker hun gading.
Myriam