Thuis koken als een chef
met het oog op smaak
Julie Minne, Fire Dining, meer dan 100 outdoor sharingrecepten
Vorige week was ik uitgenodigd op de...
Hartige paasstol met Looye Honingtomaten en pesto
Een kersttol ken ik. Meer zelfs, ik deelde...
Crémeux van peer, kruidige amandelcake en saffraan Isomalt krokantje
"We zijn wel Pasen, he Myriammeke! We hadden wel...
Brugs dessertbord met bierijs, chocolademousse en kletskop
Bierijs? Jawel, bierijs! Ik proefde dit roomijs...
In vanille gebakken zalm, gepekelde radijs, aspergemuffin
Ik liet jullie in een Instagram story de keuze...
Julie Minne, Fire Dining, meer dan 100 outdoor sharingrecepten
Vorige week was ik uitgenodigd op de...
Crémeux van peer, kruidige amandelcake en saffraan Isomalt krokantje
"We zijn wel Pasen, he Myriammeke! We hadden wel...
In vanille gebakken zalm, gepekelde radijs, aspergemuffin
Ik liet jullie in een Instagram story de keuze...
Mis nooit een recept
Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept rechtstreeks in je inbox.
Op zoek naar iets specifiek?
Misschien heb ik het al eens gemaakt. Vul een term en/of categorie in om te zoeken tussen al mijn recepten.
Voorgerechten
Voorgerechten
Gebakken coquilles met structuren van venkel
Ik ging onlangs dineren bij mijn BFF en werd...
Gekonfijt konijn, knolseldercrème, rode biet gel
Van 24 tot en met 31 januari is het Week van het...
Sint-jakobsmosselen met vanille, gekaramelliseerd witlof en worteljus
Vraag me niet hoe of via wie ik aan dit recept...
Zalmtartaar, kokosmelk, mangotuile
Dat een restaurantwaardig recept helemaal niet...
Gebakken coquilles met structuren van venkel
Ik ging onlangs dineren bij mijn BFF en werd...
Gekonfijt konijn, knolseldercrème, rode biet gel
Van 24 tot en met 31 januari is het Week van het...
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten
Langoest met geïnfuseerde Hollandaise en rode koolsalade
Langoest, da's mijn favoriete seafood. Lekkerder...
Gepocheerde tarbot met asperges, kaviaar en zilte plantjes
A spoon! My kingdom for a spoon! (Of moet dat...
Gekruide lamsrack, met spinazie-aardappelen en tomatensaus
Wat je zelf doet, doe je (meestal) beter. Da's...
Rugfilet van edelhert, geplette aardappel, aubergine, geroosterde ui
Ik kom op de gekste manieren aan mijn recepten....
Langoest met geïnfuseerde Hollandaise en rode koolsalade
Langoest, da's mijn favoriete seafood. Lekkerder...
Gepocheerde tarbot met asperges, kaviaar en zilte plantjes
A spoon! My kingdom for a spoon! (Of moet dat...
Desserts
Desserts
Mousse van hazelnoot met kletskopjes, sinaas en pompelmoes
Wanneer Rob, mijn partner in crime, me vraagt om...
Popcorn crème brûlée met mais tuile
Ik ben dol op desserts met popcorn. Ik deelde...
Aardbei en asperge dessert met yoghurt espuma en jasmijn-ijs
Dit aardbei en asperge dessert met yoghurt...
Dame blanche
Whut? Een dame blanche, Myriammeke? Ja, maar...
Mousse van hazelnoot met kletskopjes, sinaas en pompelmoes
Wanneer Rob, mijn partner in crime, me vraagt om...
Popcorn crème brûlée met mais tuile
Ik ben dol op desserts met popcorn. Ik deelde...
Gebak
Gebak
Yoghurttaartje met witte chocolade
Was mijn vorig kersttaartje een bommetje met...
Kerstboompjes met pure chocolade en rood fruit
Na mijn kerstballen van 2 weken geleden (een...
Kersttaartje 100% chocolade
Ben je ook al aan het kwijlen bij het lezen van...
Koffietaart met hazelnoot en chocolade
Jingle bells, jingle bells,... ik kan ze bijna...
Yoghurttaartje met witte chocolade
Was mijn vorig kersttaartje een bommetje met...
Kerstboompjes met pure chocolade en rood fruit
Na mijn kerstballen van 2 weken geleden (een...
Op zoek naar iets specifiek?
Misschien heb ik het al eens gemaakt. Vul een term en/of categorie in om te zoeken tussen al mijn recepten.
Dit ben ik
Ik ben Myriam, een oude foodblogster. Jawel, tweemaal oud: 56 jaren op mijn persoonlijke teller en bijna 10 op die van Hap & Tap.
Oud maar niet versleten. Ik doe alles met veel passie en dat is: supporteren voor Club Brugge, koken, bakken en bloggen en (marathons) lopen, in die volgorde.
Mijn recepten zijn geen dagelijkse kost. Voor gezond, gluten-, suiker- en lactosevrij, vegetarisch of vegan ben je aan het verkeerde adres. … En calorieën tel ik ook niet.
Gedreven hobbykoks vinden hier zeker hun gading.
Myriam
Dit ben ik
Ik ben Myriam, een oude foodblogster. Jawel, tweemaal oud: 56 jaren op mijn persoonlijke teller en bijna 10 op die van Hap & Tap.
Oud maar niet versleten. Ik doe alles met veel passie en dat is: supporteren voor Club Brugge, koken, bakken en bloggen en (marathons) lopen, in die volgorde.
Mijn recepten zijn geen dagelijkse kost. Voor gezond, gluten-, suiker- en lactosevrij, vegetarisch of vegan ben je aan het verkeerde adres. … En calorieën tel ik ook niet.
Gedreven hobbykoks vinden hier zeker hun gading.
Myriam