- Hap en Tap - https://www.hap-en-tap.be -

De grote test Magimix Cook Expert vs Thermomix: rundertartaar

Na mijn eerste test waarin ik een sabayon bereidde in de Magimix Cook Expert en de Thermomix was het de hoogste tijd om een nieuw recept uit te proberen in beide ‘alleskunners’ in de keuken. Ik koos voor een recept waarbij ik de warmfunctie van de toestellen niet nodig had: een rundertartaar.

 

De grote test Magimix Cook Expert vs Thermomix: rundertartaar

 

Laat me duidelijk zijn: de beste tartaar, die snijd je met een scherp mes met de hand. Maar eerlijk is eerlijk, soms wil je gewoon dat het snel gaat, want je hebt grote honger. En dan komt zo’n keukenrobot als geroepen. Allez, ’t is te zeggen, dan roep je beter om de ene dan om de andere. Om welke je best roept en of de stand 1-1 wordt of 2-0 in het voordeel van de Magimix Cook Expert, dat ontdek je door naar het filmpje op mijn YouTube kanaal te kijken. Vergeet niet om je te abonneren, dan krijg je een notificatie wanneer ik een volgend testfilmpje post.

 

 

Nog even voor alle duidelijkheid: dit is geen sponsored artikel. Ik word hiervoor niet betaald. Ik kreeg de Magimix Cook Expert in bruikleen na lobbywerk van een klasgenote uit mijn bakles die een elektrozaak heeft, Profilec in Brugge. Of de test in het voordeel van het ene of andere toestel uitvalt, maakt mij niks uit. De beelden die je ziet, zijn de beelden zoals ze in mijn keuken gemaakt worden: 100% objectief. What you see is what you get! Het verschil in resultaat is niet gemanipuleerd. Daarvoor heb ik te weinig kennis (lees: géén kennis) van montagetechnieken. ?

 

Ingrediënten voor de rundertartaar (4 personen)

2 sjalotjes
2 el zure augurkjes
2 el kappertjes
6 takjes bladpeterselie
400 g biefstuk
2 eidooiers
2 el ketchup
1,5 el dijonmosterd
1 el worcestersaus
1 tl tabasco
Peper en zout

Related Post