Nieuwste recepten

Oesters rapen in Nederland: het seizoen is geopend!

Oesters rapen in Nederland: het seizoen is geopend!

Mijn blog bestaat binnenkort 10 jaar en nog nooit publiceerde ik hier een persbericht dat ik aangeleverd kreeg. En ik was ook niet van plan om dat ooit te doen. "Was" inderdaad. Voltooid verleden tijd. Tot vandaag. Ik kreeg dit bericht over oesters rapen in Nederland...

Lees meer
Oesters rapen in Nederland: het seizoen is geopend!

Oesters rapen in Nederland: het seizoen is geopend!

Mijn blog bestaat binnenkort 10 jaar en nog nooit publiceerde ik hier een persbericht dat ik aangeleverd kreeg. En ik was ook niet van plan om dat ooit te doen. "Was" inderdaad. Voltooid verleden tijd. Tot vandaag. Ik kreeg dit bericht over oesters rapen in Nederland...

Lees meer
Flødeboller (Deense schuimpjes)

Flødeboller (Deense schuimpjes)

Can you feel it? Can you feel it? Christmas is coming! Alhoewel deze Flødeboller eten ze in Denemarken heel het jaar door en niet alleen met Kerst. En of ze gelijk hebben. Net of je in een wolkje hapt! Ik kwam het recept voor deze Flødeboller tegen op de blog van...

Lees meer
;
Hazelnoot-koffie St.-Honoré

Hazelnoot-koffie St.-Honoré

Een van mijn klanten als "social media expert" bij Wax Interactive is Vandemoortele Professional en dat al sinds het prille begin. Een heel leuk merk om voor te werken, want wat hebben zij altijd mooie foto's! Onze brainstorms staan meestal net voor de middag gepland...

Lees meer
Mosselen, gemarineerde groenten, sesamcrunch

Mosselen, gemarineerde groenten, sesamcrunch

We mogen weer! WE MOGEN WEER! Na de perstrips, zijn ook mijn maandelijkse kooklessen terug gestart. En wat ben ik blij! Voor de gezelligheid, maar vooral voor de recepten. De recepten van onze chefs zijn toch altijd nog helemaal anders dan recepten die je online of in...

Lees meer
Herfstdessert met roomijs van BACARDÍ Spiced rum

Herfstdessert met roomijs van BACARDÍ Spiced rum

Of ik graag een gepersonaliseerde Hap & Tap BACARDI Spiced bottle wilde ontvangen zodat ik hier content mee kon genereren? Die vraag kreeg ik onlangs van Yaël, helemaal vanuit Amsterdam. Ik vreesde dat Yaël een cocktailrecept van me zou willen met de BACARDÍ...

Lees meer
Hap en Tap Belgian food blog awards 2017

MIS GEEN ENKEL RECEPT!

Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept of blogartikel automatisch in je mailbox. Nu doen!

Voeg je bij 2.046 andere abonnees

Archief

Keukenrecepten