Ik werd net voor de eindejaarsperiode overlàden met Ferrero's én alle nevenproducten van het merk: Nutella, Kinder Surprise,... Ik kreeg...

Ik werd net voor de eindejaarsperiode overlàden met Ferrero's én alle nevenproducten van het merk: Nutella, Kinder Surprise,... Ik kreeg...
Oostende is goed bezig. En dan heb ik het niet over het weireldploegsje van Marc Coucke. Ja, dat is ook goed bezig met uitzondering van de laatste...
Tartines Russes? Zouden ze in Rusland écht zo hun boterhammen eten? Ik vroeg het aan mijn Russische collega Yulia. Jaja, ik heb een...
Er is de laatste tijd nogal wat te doen in het bloggerslandschap over gratis producten. Céline van Cuisine Céline stopte zelfs met...
De kerststronk is nog niet verteerd of daar is de driekoningentaart al... Mij niet gelaten, er kan nooit genoeg taart zijn, als je 't...
Normaal ging ik de review van dit boek al vroeger geschreven hebben, maar daar kwam een felle buikgriep dus een stokje voorsteken. Want een ding is...
Elke morgen krijg ik een mailtje van Bloglovin. Daarin heb ik mij geabonneerd op al mijn favoriete foodblogs. Wanneer die iets nieuws...
Was Leeuwarden in 2015 nog Hoofdstad van de Smaak, dan wordt de stad in 2018 culturele hoofdstad van Europa. Omdat eetcultuur ook cultuur is, werd...
Op zondag krijgen jullie altijd een zoet receptje van me, meestal gebak/taart/cake. Maar er is meer in het leven aan zoets. Zoals deze...
Vroeger verschenen hier met de regelmaat van de klok receptjes van David Selen. Ik ging immers ongeveer 1 keer per maand in de leer bij...
Normaal pak ik rond deze tijd van het jaar mijn koffers om af te reizen naar Spanje, meer bepaald naar La Puerta del Sueño, de B&B...
Toen ik te horen kreeg dat ik niet in Hasselt, maar in Houthalen-Helchteren was uitgenodigd, was ik in eerste instantie een...
Is het jullie al opgevallen? Ik ben in mijn ‘cheesecake’ periode de laatste tijd. In mei blogde ik mini-cheesecakes met frambozen en...
Ik ben fan van Christophe Michalak. (En van Jelle Vossen. En van Jérémy Perbet. Maar da's een andere categorie ?). Christophe is niet...
Onlangs was ik met mijn 3 foodie-vriendinnen Ann, Christine en Nadia voor een dagje in Canterbury en Whitstable. Vooral aan dat laatste...
Ik hou van Limburg. Wanneer ik naar Limburg afzak, dan voelt dat precies een beetje als op reis gaan in eigen land. Of dat komt door...
Vorige maand reed ik naar het zuiden van Frankrijk om er de Mon(t) Ventoux, de reus van de Provence, te bedwingen. Dat is ondertussen...
Ik moet een beetje opletten of ik herval in mijn oud 'zeer': teveel zoet, teveel gebak, teveel dessert. Daarom vandaag een hartig...
Mannekes, ik ben halsoverkop verliefd geworden. Boem, patat, boem! Neeje, niet op een andere man. No worries, daarvoor ben ik (veel) te...
Wanneer een topfotograaf als Heikki Verdurme de koppen samensteekt met een topchef zoals Broes Tavernier om samen een boek te maken, dan geeft dat...
Salesguys zijn doorgaans nogal gladde jongens. Dat is bij Wax niet anders. Wanneer ze van bij een food prospect terugkomen, droppen ze...
Ik heb een heel speciale vriendin, Annie. Hoewel we elkaar (te) weinig zien en/of horen, is het altijd dikke pret wanneer we samen zijn....
Het is zomer en dan durf ik mijn traditionele pistoletjes wel eens in te ruilen voor een Italiaanse variant, zoals een pane bianco...
De Tram Experience. Ik had er al vaak foto's van gezien en die deden me even vaak watertanden. Toen de uitnodiging van Besserat de Bellefon, een...
Er is sinds kort een nieuw soort Oreo's op de markt: de Oreo Thins en dat zal ik geweten hebben. Ik ontving een GIGANTISCHE doos! Als je...
Ik word nogal snel enthousiast. Er zijn terug mosselen en dus wilde ik er direct mee aan de slag. Ik zag dit mosselsoepje met kerrieroom op mijn...