Hap en Tap logo zonder streep

Jaar: 2017

Crêpes Suzette new style

Crêpes Suzette new style

Ik ben dol op oude desserts in een modern jasje, zoals deze Crêpes Suzette nieuwe stijl. Zo zie ik mezelf ook wel een beetje: oud, maar...

Lees meer
Mojito met muntgranité

Mojito met muntgranité

Ik ben er dol op wanneer alle puzzelstukjes in elkaar vallen en dat was afgelopen weekend het geval. Eerst was er de fles rum die mijn...

Lees meer
Boterbloemen (of margrietjes)

Boterbloemen (of margrietjes)

Het is bijna lente. En morgen is het International Day of Happiness. Dus vind ik het gepast om deze boterbloemen te bloggen. Voor mij...

Lees meer
Jambalaya in de Slowcooker

Jambalaya in de Slowcooker

Ik zit de laatste tijd constant met mijn neus in recepten. Da's altijd al zo geweest, maar nu nog meer dan anders, want ik moet voor 2...

Lees meer
Rabarber-amandelcake

Rabarber-amandelcake

Wat is het toch een kleine wereld! Een tijdje geleden kreeg ik een berichtje van een dame met wie ik 4 of 5 jaar geleden eens gefietst...

Lees meer
Appeltaart à l’ancienne

Appeltaart à l’ancienne

Ik hoef jullie geen rad voor de ogen te draaien: deze appeltaart à l'ancienne is veel werk! Je moet crème pâtissière maken. En...

Lees meer
Eenvoudige vanille soufflé

Eenvoudige vanille soufflé

In december ging ik koken in de Le Creuset winkel in Antwerpen, kwestie van de Christmas shopping wat op te leuken. (Volledig terzijde,...

Lees meer
Kersenclafoutis

Kersenclafoutis

De krokusvakantie is begonnen, maar het ziet er niet naar uit dat het lenteweer wordt... In plaats van naar buiten te trekken met de...

Lees meer
Valentijnsmenu 2017

Valentijnsmenu 2017

Weinig (of geen) andere bloggers doen het, maar ik houd al een paar jaar voet bij stuk met een Valentijnsmenu. Het scoort minder hoge toppen dan...

Lees meer
Corn chowder met cheddartoast

Corn chowder met cheddartoast

Ik heb een nieuw speeltje: een Food Expert van Magimix. Voor alle duidelijkheid: ik kreeg het toestel alleen maar in bruikleen om het...

Lees meer
Naomi Pomeroy, Smaak & Techniek

Naomi Pomeroy, Smaak & Techniek

Er zijn dingen die ik weet met mijn ogen dicht. Wanneer het persbericht in mijn mailbox viel over het nieuwe kookboek Smaak & Techniek wist ik,...

Lees meer
Twee (fitte) foodies in Mechelen

Twee (fitte) foodies in Mechelen

Of ze me eens mocht rondleiden in haar hometown, Mechelen? Die vraag kreeg ik van Lien Robberechts, dame achter de blog Fit Met Lien. Nu kende ik...

Lees meer
Japans frambozengebak

Japans frambozengebak

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik nog een recept blogde dat ik in mijn Magimix Cook Expert gemaakt had. Vergis jullie niet: ik...

Lees meer

MIS GEEN ENKEL RECEPT!

Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept of blogartikel automatisch in je mailbox. Nu doen!

Voeg je bij 4.700 andere abonnees

ARCHIEF